JELOVNIK
Mama's island kitchen
HLADNA PREDJELA
- Plitica domaćih sireva (paški sir, sir oplemenjen tartufom i drniški tvrdi sir) upotpunjena grožđem, orašastim plodovima i marmeladom od divljih mandarina
- Plata „Dida Frane“ (drniški pršut, buđola, drniški tvrdi sir i sir oplemenjen tartufom s marmeladom od smokve i bazge)
- Riblji hladni kvartet (slani inćuni na ljutici, salata od hobotnice, bakalar na bijelo, marinirane kozice s kozjim sirom i klicama u maslinovom ulju, kaparima i punjenim maslinama)
JUHE
- Riblja juha lošinjskih ribara
- Krem juha od rajčice sa bosiljkom i krokantom od sira Grana Padano
- Bistra goveđa juha s domaćom tjesteninom
TOPLA PREDJELA
- Fuži s umakom od tartufa i hrskavim pršutom
- Zelene tagliatelle s dimljenim lososom
- Tagliatelle s kvarnerskim škampima
- Tagliatelle s umakom od kozica i mini rajčica
- Ravioli punjeni ovčjim sirom s pestom od bučinih sjemenki i bosiljka
- Rižoto s kvarnerskim škampima
- Rižoto sa sipom (crni rižoto)
- Kremasti rižoto od tikvica s tostiranim pinjolima iz Čikata i mini mozzarellom
GLAVNA JELA
- Plemenita riba na žaru s blitvom i krumpirom (280 g)
- Tuna steak na posteljici od batata i zelenoj kremi od cvjetače
- Fileti brancina u škartocu
- Kvarnerski škampi na žaru (450 g)
- Lignje na žaru s blitvom na dalmatinski
- Frigane lignje s prženim krumpirom
- Juneći biftek na žaru
- Juneći biftek na žaru u umaku od papra
- Juneći biftek na žaru u umaku od crnog vina (Teran)
- Juneći biftek na žaru u umaku od kvarnerskog škampa
- Janjeći kotleti s lošinjskim ružmarinom i orašastim krumpirom
- Apoxx mesna grill plata (ćevapčići 2 kom., pileća rolica nadjevena rikulom i sirom u omotu od dalmatinske pancete, kobasica, janjeći kotlet, gurmanska okruglica s prženim krumpirićima, povrće)
- Ćevapčići s pomfritom
- Rib Eye steak na žaru
- Medaljoni od cikle s pireom od peršina
PREPORUKE NAŠEG ŠEFA KUHINJE
- Pinsa Romana
- Apoxx Burger (juneća pljeskavica 250 g, crni tartuf, rikola, ljubičasta kapula, panceta, kiseli krastavac i umak Apoxx) s dollar chipsom
- Chef’s Burger (juneća pljeskavica 250 g, gorgonzola, iceberg salata, crvena paprika sa žara, rajčica i ljuti umak na način šefa kuhinje) s barčicama krumpira
IZBOR SALATA
- Salata šefa kuhinje s piletinom, feta sirom i prženim sjemenkama
- Salata od avokada, grožđa i slanutka
- Salata od kus-kusa i dimljene orade
MENI ZA NAŠE MALE GOSTE
- Tjestenina s umakom bolognese
- Tjestenina s umakom od rajčice i šunke
- Pohani pileći prutići
- Pileći medaljončići na žaru
DESERTI
- Dnevni izbor slastica
- Sladoledni kup
Radno vrijeme
Doručak: 7 – 11
Večera: 18 – 23
Mirisi i okusi Mediterana
Posjetite Miomirisni otočki vrt, kušajte likere i degustirajte sireve, pršut i salamu od divljači.
Ponuda vrijedi za boravak od 28.04. do 21.06. te od 26.08. do 01.10.2023.
Minimalni boravak: 3 noći
Soba već od 132 € na noć

Mirisi i okusi Mediterana
Posjetite Miomirisni otočki vrt, kušajte likere i degustirajte sireve, pršut i salamu od divljači.
Ponuda vrijedi za boravak od 28.04. do 21.06. te od 26.08. do 01.10.2023.
Minimalni boravak: 3 noći
Soba već od 132 € na noć
